آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,361
تعداد مقالات16,732
تعداد مشاهده مقاله53,987,687
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,674,409
اسدنژاد, بهزاد, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی بهروزیار, حامد. (1398). تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), 35-54.
بهزاد اسدنژاد; رسول پیرمحمدی; حامد خلیل‌وندی بهروزیار. "تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 4, 1398, 35-54.
اسدنژاد, بهزاد, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی بهروزیار, حامد. (1398). 'تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(4), pp. 35-54.
اسدنژاد, بهزاد, پیرمحمدی, رسول, خلیل‌وندی بهروزیار, حامد. تاثیر پرتوتابی مایکروویو در زمان‌های مختلف بر مولفه‌های ارزش غذایی تفاله‌ انگور قرمز در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(4): 35-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب