آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,304
تعداد مقالات15,959
تعداد مشاهده مقاله52,298,595
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,059,251

1.

Effect of chitosan on morpho-physiological traits and regeneration of Iris pseudacorus plantlets under in vitro conditions

دوره 12، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 71-83
Younes Pourbeyrami Hir؛ Raana Adham؛ Esmaeil Chamani؛ Hassan Maleki Lajayer؛ Mohammad Hasanzadeh

2.

Effect of chitosan on regeneration and secondary metabolite production of Lilium regale

دوره 11، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 147-160
Younes Pourbeyrami Hir؛ Mahsa Khalafi؛ Esmaeil Chamani؛ Hassan Maleki Lajayer

3.

Improvement of yield-related traits of spring rapeseed in response to nano-superabsorbent and bio-fertilizers under water deficit conditions

دوره 11، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 15-32
Hajar Valipour؛ Jalil Shafagh-Kolvanagh؛ Kazem Ghassemi Golezani؛ Saeedeh Alizadeh-Salteh

4.

اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 59-68
لیلا نصیروند؛ افشین جوادی

5.

اثر پوشش‌دهی با کیتوزان و عصاره برگ گردو در ماندگاری پسته

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 221-232
فاطمه جعفری؛ افشین جوادی

6.

اثر خواص ضد میکروبی عصاره کینوا و جنسینگ نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری خامه

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 113-129
حدیث عظیمی نژاد؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

7.

ارزیابی تولید غده های سوپرالیت سیب‌زمینی با اعمال روش های مختلف پلتینگ

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 261-277
سودا قاسمی گرمی؛ مرتضی برمکی؛ سلیم فرزانه؛ ماندانا امیری

8.

افزایش عمر ماندگاری کالباس گوشت حرارت دیده با نگهدارنده طبیعی کیتوزان بعنوان جایگزین نیتریت سدیم

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 99-112
مهدی مولانژاد؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ لیلا گلستان

9.

بررسی تاثیر اسانس کاکوتی کوهی و عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 121-134
یاسر شهبازی؛ میرحسن موسوی

10.

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود ویژگی های کیفی و افزایش زمان ماندگاری فلفل دلمه ای

دوره 32، شماره 4، آذر 1401، صفحه 121-147
اکرم قهرمانی چرمهینی؛ ناصر صداقت

11.

بررسی تاثیر پوشش نانو امولسیون کیتوزان حاوی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر پدیده‌ی ملانوزیس در میگوی نگهداری شده در شرایط سرد

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 49-67
سعید خانزادی؛ عباس مهرایی؛ محمد هاشمی؛ محمد عزیززاده

12.

بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرمای مضافتی و بهینه‌یابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 49-60
حمید سرحدی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ محبت محبی؛ الناز میلانی

13.

تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 153-167
سارا جرجانی؛ افشین قلیچی؛ مسعود هدایتی فرد

14.

تأثیر تنش خشکی، نانوسوپرجاذب و کودهای زیستی بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و عملکرد کلزای بهاره

دوره 34، شماره 2، مرداد 1403، صفحه 227-245
هاجر والی پور؛ جلیل شفق کلوانق؛ کاظم قاسمی گلعذانی؛ سعیده علیزاده سالطه؛ مینا امانی

15.

تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 169-179
فرانک بیگ محمدی؛ حمیدرضا ناصری؛ رضا محمدی؛ احسان صادقی

16.

کارایی روش سطح پاسخ بر مبنای طرح باکس بنکن در بهینه سازی فرایند جذب مس و کادمیم از محلول‌های آبی با استفاده از کیتوزان

دوره 29، شماره 3، مهر 1398، صفحه 55-66
مرضیه پیری؛ ابراهیم سپهر؛ عباس صمدی؛ خلیل فرهادی؛ محمد علیزاده خالد آباد

17.

مقایسه اثربخشی عصاره نانوریزپوشانی شده با صمغ های کیتوزان، قدومه شیرازی و کیتوزان-قدومه شیرازی با عصاره آزاد برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط گرمخانه گذاری 18 روزه

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 29-60
حورا طریقتی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب