تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,245,890 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,254,084 |
1. | اثرات استفاده از مخمر ﺳﺎﻛﺎﺭﻭﻣﺎﻳﺴﺲ سرویسیا ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺯﻳﺴﺖﻳﺎﺭ بر فراسنجه های تخمیر در جیره های پرکنسانتره در شرایط برون تنی | |||
دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 61-81 | ||||
الناز پیرعدل؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مرتضی حسینی غفاری | ||||
2. | اثرات افزودن نانو اکسید مس در منابع مختلف پروتئین گیاهی و حیوانی بر پارامترهای تغذیه ای و تولید گاز با استفاده از روش آزمایشگاهی | |||
دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 131-142 | ||||
مهناز حقی جمادی؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ رضا سید شریفی | ||||
3. | اثر برگ گیاه مورد و اسانس آن بر خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم در گوسفند عربی | |||
دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 143-157 | ||||
کلثوم صالح پور؛ طاهره محمدآبادی؛ محمدرضا قربانی | ||||
4. | اثر روشهای عملآوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجههای تخمیری در شرایط برونتنی | |||
دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 103-115 | ||||
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری | ||||
5. | اثر مکملهای آنیونی و توازن آنیون - کاتیون در جیره گاوهای خشک بر ویژگی های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی | |||
دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 23-41 | ||||
یاسر فیض دار برآبادی؛ سید احسان غیاثی؛ محمدباقر منتظر تربتی | ||||
6. | ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوسهای تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن | |||
دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 33-50 | ||||
احسان اسلامیان؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی | ||||
7. | استفاده از تعدادی از باکتریهای تولید کننده تاناز برای کاهش تانن و بهبود ارزش تغذیهای برگ اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis) | |||
دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 83-98 | ||||
زهرا جهان آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی | ||||
8. | استفاده از تکنیک تولید گاز جهت تعیین ارزش تغذیهای و پیش بینی تخمیری کنجاله ذرت و مقایسه آن با برخی واریتههای غلات | |||
دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 159-176 | ||||
محمد حسین سیرجانی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ فرهنگ فاتحی؛ محمدحسین مرادی؛ هریندر ماکار | ||||
9. | بررسی اثر اشکال مختلف سلنیوم بر خصوصیات هضمی خوراک کاملا مخلوط گاوهای پرشیر، با استفاده از روشهای آزمایشگاهی و کیسههای نایلونی | |||
دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 1-13 | ||||
سمیرا دهقانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسینخانی؛ حمید محمّدزاده | ||||
10. | بررسی تاثیر جیرههای حاوی سطوح مختلف مغز بلوط بر هضم، تخمیر و تجزیهپذیری شکمبه ای گاو و گاومیش در خوزستان | |||
دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 17-29 | ||||
زهرا رحمتی مقدم؛ طاهره محمدآبادی؛ هدایت الله روشنفکر؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده | ||||
11. | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی | |||
دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62 | ||||
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی | ||||
12. | تأثیر روشهای مختلف عملآوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی | |||
دوره 30، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 41-57 | ||||
جواد بیات کوهسار؛ الهام خواجه؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی | ||||
13. | تأثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخشهای نیتروژندار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی | |||
دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 35-50 | ||||
مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگفر؛ فاطمه گنجی | ||||
14. | تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز | |||
دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 125-135 | ||||
شهرام میرشادی؛ اکبر تقیزاده؛ بیژن نویدگبلو | ||||
15. | طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازهگیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی | |||
دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 205-216 | ||||
احمد ریاسی؛ فرهاد احمدی؛ حمید رضا معین الدینی؛ سید محمد هادی راهوی؛ حمید خشوعی | ||||
16. | فراسنجه های تخمیر برونتنی جیرههای دارای تفاله گل محمدی و یا تفاله شاتره | |||
دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 31-43 | ||||
گلناز تأسلی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید رضا موسوی؛ شریف خدامرادی؛ امین اله پورملکشاهی | ||||
17. | فراسنجههای تخمیر و گوارشپذیری مواد مغذی جیرههای حاوی سطوح مختلف باگاس نیشکر در شرایط آزمایشگاه | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 بهمن 1402 | ||||
محسن بهزادی؛ سید رضا موسوی؛ فرشید فتاحنیا؛ صفورا یوسفی نژاد؛ محمد شمسالهی | ||||
|