آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,890
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,254,084

1.

اثرات استفاده از مخمر ﺳﺎﻛﺎﺭﻭﻣﺎﻳﺴﺲ سرویسیا ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺯﻳﺴﺖﻳﺎﺭ بر فراسنجه های تخمیر در جیره های پرکنسانتره در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 61-81
الناز پیرعدل؛ حامد خلیل وندی بهروزیار؛ رسول پیرمحمدی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مرتضی حسینی غفاری

2.

اثرات افزودن نانو اکسید مس در منابع مختلف پروتئین گیاهی و حیوانی بر پارامترهای تغذیه ای و تولید گاز با استفاده از روش آزمایشگاهی

دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 131-142
مهناز حقی جمادی؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ رضا سید شریفی

3.

اثر برگ گیاه مورد و اسانس آن بر خصوصیات تخمیر و قابلیت هضم در گوسفند عربی

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 143-157
کلثوم صالح پور؛ طاهره محمدآبادی؛ محمدرضا قربانی

4.

اثر روش‌های عمل‌آوری فیزیکی و بیولوژیکی دانه ذرت بر تولید گاز و فراسنجه‌های تخمیری در شرایط برون‌تنی

دوره 29، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 103-115
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری

5.

اثر مکمل‌های آنیونی و توازن آنیون - کاتیون در جیره گاوهای خشک بر ویژگی های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 23-41
یاسر فیض دار برآبادی؛ سید احسان غیاثی؛ محمدباقر منتظر تربتی

6.

ارزش غذایی سبوس گندم کارخانجات آرد استان خراسان رضوی در تابستان و زمستان و تاثیر جایگزینی سبوس‌های تابستانه بجای جو، بر عملکرد بزهای شیری سانن

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 33-50
احسان اسلامیان؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی

7.

استفاده از تعدادی از باکتری‌های تولید کننده تاناز برای کاهش تانن و بهبود ارزش تغذیه‌ای برگ اکالیپتوس (Eucalyptus camaldulensis)

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 83-98
زهرا جهان آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی

8.

استفاده از تکنیک تولید گاز جهت تعیین ارزش تغذیه‌ای و پیش بینی‌ تخمیری کنجاله ذرت و مقایسه آن با برخی واریته‌های غلات

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 159-176
محمد حسین سیرجانی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ فرهنگ فاتحی؛ محمدحسین مرادی؛ هریندر ماکار

9.

بررسی اثر اشکال مختلف سلنیوم بر خصوصیات هضمی خوراک کاملا مخلوط گاوهای پر‌شیر، با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی و کیسه‌های نایلونی

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 1-13
سمیرا دهقانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسینخانی؛ حمید محمّدزاده

10.

بررسی تاثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف مغز بلوط بر هضم، تخمیر و تجزیه‌‌‌‌پذیری شکمبه ای گاو و گاومیش در خوزستان

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 17-29
زهرا رحمتی مقدم؛ طاهره محمدآبادی؛ هدایت الله روشنفکر؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده

11.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 43-62
فریبا رضائی سرتشنیزی؛ حسین عبدی بنمار؛ جمال سیف دواتی

12.

تأثیر روش‌های مختلف عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم در شرایط برون تنی

دوره 30، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 41-57
جواد بیات کوهسار؛ الهام خواجه؛ فرزاد قنبری؛ فاختک طلیعی

13.

تأثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های نیتروژن‌دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 35-50
مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ‌فر؛ فاطمه گنجی

14.

تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ماشک، خلر و گاودانه با استفاده از روش تولید گاز

دوره 26، شماره 3، آذر 1395، صفحه 125-135
شهرام میرشادی؛ اکبر تقی‌زاده؛ بیژن نویدگبلو

15.

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 205-216
احمد ریاسی؛ فرهاد احمدی؛ حمید رضا معین الدینی؛ سید محمد هادی راهوی؛ حمید خشوعی

16.

فراسنجه های تخمیر برون‌تنی جیره‌های دارای تفاله گل محمدی و یا تفاله شاتره

دوره 33، شماره 3، آذر 1402، صفحه 31-43
گلناز تأسلی؛ فرشید فتاح نیا؛ سید رضا موسوی؛ شریف خدامرادی؛ امین اله پورملکشاهی

17.

فراسنجه‌های تخمیر و گوارش‌پذیری مواد مغذی جیره‌های حاوی سطوح مختلف باگاس نیشکر در شرایط آزمایشگاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 بهمن 1402
محسن بهزادی؛ سید رضا موسوی؛ فرشید فتاح‌نیا؛ صفورا یوسفی نژاد؛ محمد شمس‌الهی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب