آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,274
تعداد مقالات15,729
تعداد مشاهده مقاله51,827,874
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,666,464
رضائی سرتشنیزی, فریبا, عبدی بنمار, حسین, سیف دواتی, جمال. (1402). بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 43-62. doi: 10.22034/as.2022.43672.1597
فریبا رضائی سرتشنیزی; حسین عبدی بنمار; جمال سیف دواتی. "بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 43-62. doi: 10.22034/as.2022.43672.1597
رضائی سرتشنیزی, فریبا, عبدی بنمار, حسین, سیف دواتی, جمال. (1402). 'بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 43-62. doi: 10.22034/as.2022.43672.1597
رضائی سرتشنیزی, فریبا, عبدی بنمار, حسین, سیف دواتی, جمال. بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی مایع شکمبه خشک شده با روش خشک کردن پاششی به همراه هیدروکلوئیدهای مختلف در شرایط برون تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 43-62. doi: 10.22034/as.2022.43672.1597


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب