آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,237
تعداد مقالات15,200
تعداد مشاهده مقاله50,750,441
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,828,562

1.

اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 125-137
زهرا تاجیک؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی

2.

امکان سنجی تولید بستنی فراسودمند بر پایه فیبر قهوه سبز و دانه‌های کفیر

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 161-177
نیلوفر تقوی؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی

3.

بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه‌‌ای

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 67-87
لیلا ناطقی

4.

بررسی اثر استفاده از ارده و روغن کنجد به جای بخشی از روغن جامد هیدروژنه در فرمولاسیون شیرینی برنجی و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 115-128
لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی؛ امیر یوسف اردلان

5.

بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگی‌های کیفی باقلوا‌ی سنتی کرمانشاهی

دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 71-88
نیما امامی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی

6.

بررسی امکان غنی سازی پاستیل با کلسیم و ویتامین D3

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 79-95
شیلا برنجی؛ شیما رهبری نژاد؛ لیلا ناطقی

7.

بررسی امکان غنی‎سازی دسر لبنی پروبیوتیک با ویتامین A و D3

دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 1-21
لیلا ناطقی؛ هدی گرگان؛ شیلا برنجی

8.

بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی نوشیدنی فراسودمند بر پایه آب سیب و آلوئه‌ورا حاوی رنگ‌دانه گلبرگ گل‌گاوزبان

دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 41-55
عماد یوسفی؛ لیلا ناطقی؛ نازنین زند

9.

بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه)

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 13-30
لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان؛ محمد رضا اسحاقی؛ سارا موحد

10.

بهینه‌سازی میزان استخراج ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma Lucidum) با روش غرقابی

دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-16
رقیه السادات موسوی؛ لیلا ناطقی؛ مصطفی سلطانی؛ ژینوس عسگرپناه

11.

پایدارسازی آنتوسیانین‌های عصاره چای ترش با استفاده از پلی فنل‌ها

دوره 30، شماره 4، بهمن 1399، صفحه 137-149
محبوبه اکثیری؛ سید احمد شهیدی؛ لیلا ناطقی

12.

تاثیر روش خیساندن بر مقدار ترکیبات زیست فعال و خواص ضدمیکروبی گلنار فارسی

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-15
لیلا ناطقی؛ پیمان رجایی؛ علیرضا ملکی کهکی

13.

تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی نان تست

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 61-80
لیلا ناطقی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب