آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,412
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,964
تاجیک, زهرا, ناطقی, لیلا, برنجی, شیلا. (1396). اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 125-137.
زهرا تاجیک; لیلا ناطقی; شیلا برنجی. "اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 125-137.
تاجیک, زهرا, ناطقی, لیلا, برنجی, شیلا. (1396). 'اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 125-137.
تاجیک, زهرا, ناطقی, لیلا, برنجی, شیلا. اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 125-137.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب