آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,326
تعداد مقالات16,291
تعداد مشاهده مقاله53,083,992
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,723,668

1.

اثرات جایگزینی جو با انواع ذرت فرآوری‌شده بر عملکرد، تخمیر شکمبه‌ای و سودآوری در بره‌های نر افشار

دوره 28، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 159-180
فاطمه کاظمی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ فرشید اشراقی

2.

اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری

دوره 27، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 43-159
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق

3.

بررسی اثرات طول مدت شیردهی و استفاده از شیر گاو به‌عنوان جایگزین بر عملکرد بره‌های نژاد افشار-زل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 بهمن 1403
عباسعلی شریعت زاده؛ تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی

4.

بررسی تاثیر اسانس‌های گیاهی سیر و میخک بر تجزیه‌پذیری ماده‌خشک و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند

دوره 28، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 81-96
تقی قورچی؛ فرزاد قنبری؛ مرتضی خمیری؛ مریم ابراهیمی

5.

بررسی تاثیر جایگزینی بوته سیب‌زمینی بر عملکرد، قابلیت هضم، رفتار نشخوار، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای در میش‌های نژاد دالاق

دوره 32، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 43-60
مصطفی حسین آبادی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

6.

تأثیر استفاده از سطوح مختلف کنجالۀ میکس در جیرۀ میش های شیرده بر مصرف خوراک، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراسنجه‌های شکمبه‌ای ‏

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 آبان 1403
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ آیدا تیموری

7.

تاثیر استفاده از شکل‌های مختلف کروم در پیرامون زایش بر مصرف خوراک، قابلیت-هضم مواد مغذی، رفتارهای تغذیه‌ای میش‌های افشار و عملکرد بره‌های آن‌ها تحت تاثیر تنش گرمایی

دوره 34، شماره 2، شهریور 1403، صفحه 101-117
محمد اسدی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

8.

تأثیر افزودن سطوح مختلف سین بیوتیک به شیر بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و قوام مدفوع در بره‌های شیرخوار نژاد دالاق

دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 31-46
عبدالحکیم توغدری؛ محمد اسدی؛ تقی قورچی

9.

تأثیر سطوح مختلف خیساب ذرت بر عملکرد، ترکیبات شیر، گوارش‎پذیری مواد مغذی، رفتار نشخوار و فراسنجه‌های خونی میش‌های دالاق

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 آبان 1403
مقصد صحنه؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی

10.

تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری

دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 19-34
صفورا شه روان؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر

11.

مقایسه فعالیت آنزیم کربوکسی متیل سلولاز و میکروکریستالین سلولاز در مایع شکمبه گوسفند نر فیستوله دار با بره‌های پرواری کشتار شده

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 33-44
فرانک دوستی؛ تقی قورچی

12.

مقایسه مقدار سلنیوم و ویتامین E توصیه شده در NRC و ARC به دو روش خوراکی و تزریقی بر عملکرد، قابلیت‌هضم، برخی از متابولیت‌های خونی و شاخص‌های رشد اسکلتی گوساله‌های شیر خوار هلشتاین

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 57-69
محمد اسدی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ راحله رجبی علی آبادی؛ رضا ایری توماج؛ مقصد صحنه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب