آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,578
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,217,059
پرور, رضا, قورچی, تقی, شمس شرق, محمود. (1396). اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), 43-159.
رضا پرور; تقی قورچی; محمود شمس شرق. "اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 2, 1396, 43-159.
پرور, رضا, قورچی, تقی, شمس شرق, محمود. (1396). 'اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(2), pp. 43-159.
پرور, رضا, قورچی, تقی, شمس شرق, محمود. اثر افزودن روغن‌های کلزا، سویا و ماهی به جیره خوراکی بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت گوشت بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(2): 43-159.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب