آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,129
تعداد مقالات13,888
تعداد مشاهده مقاله48,855,603
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,583,702
شه روان, صفورا, قورچی, تقی, دستار, بهروز, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار. (1401). تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596
صفورا شه روان; تقی قورچی; بهروز دستار; عبدالحکیم توغدری; مختار مهاجر. "تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1401, 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596
شه روان, صفورا, قورچی, تقی, دستار, بهروز, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار. (1401). 'تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596
شه روان, صفورا, قورچی, تقی, دستار, بهروز, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار. تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(3): 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.