آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,469
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,039
شه روان, صفورا, قورچی, تقی, دستار, بهروز, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار. (1401). تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596
صفورا شه روان; تقی قورچی; بهروز دستار; عبدالحکیم توغدری; مختار مهاجر. "تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1401, 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596
شه روان, صفورا, قورچی, تقی, دستار, بهروز, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار. (1401). 'تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596
شه روان, صفورا, قورچی, تقی, دستار, بهروز, توغدری, عبدالحکیم, مهاجر, مختار. تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(3): 19-34. doi: 10.22034/as.2021.43228.1596


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب