آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,183
تعداد مشاهده مقاله50,692,361
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,776,398

1.

ارزیابی تأثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی خمیر و نان بربری

صفحه 489-497

2.

خالص‌سازی ایزومرهای اسید لینولئیک مزدوج از طریق استریفیکاسیون انتخابی با لیپاز کاندیدا رگوزا

صفحه 497-506

3.

تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌

صفحه 507-517

4.

ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند

صفحه 519-529

5.

زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ

صفحه 531-541

6.

بررسی و مقایسه ویسکوزیته ذاتی و پارامتر همپوشانی چنبره صمغ دانه خرنوب محلی ایرانی و صمغ دانه خرنوب تجاری

صفحه 543-557

7.

برخی از ویژگی‌های کیفی ماکارونی فراسودمند حاوی پودر بزرک

صفحه 559-567

8.

بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان کره ‌بنه (Pistacia atlantica )

صفحه 569-578

9.

بررسی قیمت گذاری هدونیک محصولات لبنی (شیر، ماست و پنیر)

صفحه 579-588

10.

تولید مایع غنی‌ساز آرتمیا (سوپر سلکو داخلی) با استفاده از توان کشور

صفحه 591-599

11.

پاستوریزاسیون شیر به روش القایی و تاثیر آن بر کیفیت میکروبیولوژیکی شیر

صفحه 599-612

12.

اثر خمیرترش خشک شده حاوی مخلوط گونه‌های لاکتوباسیلوس بر کیفیت آرد گندم و خواص رئولوژیکی خمیر

صفحه 613-624


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب