آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات17,000
تعداد مشاهده مقاله54,686,814
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,248,552
. (1393). تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(4), 507-517.
. "تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 4, 1393, 507-517.
. (1393). 'تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(4), pp. 507-517.
. تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(4): 507-517.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب