Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,955,250
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,152
1.
تأثیر آرد عدس قرمز و کنسانتره انگور قرمز بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی ماست قالبی
صفحه
1-13
مشاهده مقاله
اصل مقاله
773.71 K
2.
بررسی برخی از ویژگیهای فیزیکیشیمیایی دو نوع ماهی تون زرده (Euthynnus affinis) و هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) تازه و کنسرو شده در زمان های مختلف نگهداری
صفحه
15-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
750.04 K
3.
تاثیر تیمار فراصوت بر ویسکوزیته، توزیع اندازه ذرات، کدورت و فنل کل آب هویج
صفحه
25-40
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.27 M
4.
تأثیر بستهبندی نانو نقره بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم (رد گلد)
صفحه
41-50
مشاهده مقاله
اصل مقاله
809.59 K
5.
تاثیراضافه شدن سیتریک اسید، پتاسیم سدیم تارتارات یا کلسیم کلرید بر ویژگیهای مختلف فیلم هیدروکسی پروپیل سلولز
صفحه
51-63
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.17 M
6.
اثر انجماد بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه ریحان
صفحه
64-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
987.86 K
7.
تاثیر مورفولوژی غشاء پلیاترسولفون بر تصفیه پساب تولید پودر شیر
صفحه
77-88
مشاهده مقاله
اصل مقاله
832.32 K
8.
تأثیر دمای رسیدن و غلظت آب نمک بر سینتیک پروتئولیز پنیر لیقوان
صفحه
89-99
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.13 M
9.
تولید بامیه با پوشش کتیرا و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی آن در طی نگهداری
صفحه
101-109
مشاهده مقاله
اصل مقاله
900.85 K
10.
اثر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد گندم نرم بر ویژگیهای خمیر و کیفیت کیک
صفحه
111-126
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
11.
تاثیر اسید فرولیک روی زمان ماندگاری میگوی وانامی پرورشی در شرایط نگهداری در سردخانه ° C 18-
صفحه
127-147
مشاهده مقاله
اصل مقاله
915.54 K
12.
تغییرات آمینهای بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد
صفحه
143-154
مشاهده مقاله
اصل مقاله
910.66 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب