تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,249,470 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,256,653 |
تغییرات آمینهای بیوژن و بارمیکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در شرایط دمایی یخ و انجماد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 12، دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 143-154 اصل مقاله (910.66 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,133 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,301 |