Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,847
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,208
1.
تأثیر بتا-فروکتان استخراج شده از ریشه شنگ بر رشد بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و اشرشیاکلی در شرایط آزمایشگاهی
صفحه
445-456
مشاهده مقاله
اصل مقاله
588.29 K
2.
تولید کنسانتره پروتئینی سبوس برنج(رقم هاشمی) و بررسی برخی از ویژگی¬های کاربردی آن
صفحه
457-469
مشاهده مقاله
اصل مقاله
704.66 K
3.
سینتیک جذب روغن، خروج رطوبت و تغییرات بافت طی سرخ کردن خلال سیب زمینی
صفحه
471-481
مشاهده مقاله
اصل مقاله
619.85 K
4.
بهینه¬سازی فرآیند خشک¬کردن لایه نازک موز به روش سطح پاسخ
صفحه
483-499
مشاهده مقاله
اصل مقاله
821.55 K
5.
اثر آنزیم نئوتراز بر درجه هیدرولیز، بازیافت نیتروژنی و طول زنجیره پپتیدی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید
صفحه
501-510
مشاهده مقاله
اصل مقاله
494.27 K
6.
تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی¬فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید
صفحه
511-520
مشاهده مقاله
اصل مقاله
557.25 K
7.
تعیین مقدار گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی واریته¬های شیرین بیان در استان اردبیل
صفحه
521-532
مشاهده مقاله
اصل مقاله
401.33 K
8.
اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4
صفحه
533-543
مشاهده مقاله
اصل مقاله
608.49 K
9.
تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ با جایگزنی بخشی از چربی شیر با کره گیاهی
صفحه
545-552
مشاهده مقاله
اصل مقاله
623.99 K
10.
ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان
صفحه
553-565
مشاهده مقاله
اصل مقاله
605.86 K
11.
مطالعه تاثیر استفاده از پرمیات حاصل از تغلیظ شیر به روش اولترافیلتراسیون و صمغ زدو بر ویژگی¬های کیفی دوغ
صفحه
567-580
مشاهده مقاله
اصل مقاله
750.32 K
12.
بررسی آلودگی برنج¬های وارداتی پر مصرف در شهر تبریز به آلاینده های فلزی کادمیوم، سرب و آرسنیک
صفحه
581-594
مشاهده مقاله
اصل مقاله
572.57 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب