آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,047
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,713
. (1392). اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), 533-543.
. "اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 4, 1392, 533-543.
. (1392). 'اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), pp. 533-543.
. اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(4): 533-543.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب