تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,047 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,713 |
اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4 | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 533-543 اصل مقاله (608.49 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,764 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,684 |