آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,249,557
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,256,747
. (1392). اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), 533-543.
. "اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 4, 1392, 533-543.
. (1392). 'اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), pp. 533-543.
. اثر آنتی¬اکسیدانی اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی روی گوشت مرغ نگهداری شده در دمای C° 4. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(4): 533-543.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب