تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,119 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,796 |
ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 553-565 اصل مقاله (605.86 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,326 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 5,318 |