آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,063
تعداد مشاهده مقاله50,597,498
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,688,814
. (1392). ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), 553-565.
. "ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 4, 1392, 553-565.
. (1392). 'ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(4), pp. 553-565.
. ویژگی¬های رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی نعناع¬ تولید شده با فناوری ژل سیال با استفاده از ترکیب پروتئین آب پنیر واسرشته-زانتان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(4): 553-565.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب