Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,841
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,206
1.
تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج
صفحه
155-166
مشاهده مقاله
اصل مقاله
784.9 K
2.
تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشککن هوای داغ
صفحه
167-177
مشاهده مقاله
اصل مقاله
669.57 K
3.
ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی
صفحه
179-188
مشاهده مقاله
اصل مقاله
516.73 K
4.
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی
صفحه
189-200
مشاهده مقاله
اصل مقاله
645.29 K
5.
تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش
صفحه
201-213
مشاهده مقاله
اصل مقاله
907.1 K
6.
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از محصولات جانبی صنایع گوشت به کمک روش سطح پاسخ
صفحه
215-225
مشاهده مقاله
اصل مقاله
584.68 K
7.
تأثیر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک
صفحه
227-238
مشاهده مقاله
اصل مقاله
538.11 K
8.
ارزیابی رنگ چیپس سیب زمینی با تکنیک پردازش تصویر
صفحه
239-247
مشاهده مقاله
اصل مقاله
634.25 K
9.
تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب
صفحه
249-265
مشاهده مقاله
اصل مقاله
747.27 K
10.
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن
صفحه
267-278
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.06 M
11.
بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکی و حسی بستنی
صفحه
279-290
مشاهده مقاله
اصل مقاله
546.32 K
12.
رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیرپیتزای پروسس آنالوگ حاوی نشاستهی سیب زمینی اصلاح شده در جایگزینی جزئی کازئینات
صفحه
291-306
مشاهده مقاله
اصل مقاله
732.51 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب