آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,249,572
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,256,754
. (1393). تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), 249-265.
. "تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 2, 1393, 249-265.
. (1393). 'تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), pp. 249-265.
. تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(2): 249-265.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب