آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,090
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,768
. (1393). تاثیر آرد برنج قهوه‌ای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگی‌های کیفی نان‌ سنگک سنتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), 189-200.
. "تاثیر آرد برنج قهوه‌ای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگی‌های کیفی نان‌ سنگک سنتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 2, 1393, 189-200.
. (1393). 'تاثیر آرد برنج قهوه‌ای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگی‌های کیفی نان‌ سنگک سنتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), pp. 189-200.
. تاثیر آرد برنج قهوه‌ای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگی‌های کیفی نان‌ سنگک سنتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(2): 189-200.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب