تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,090 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,768 |
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 4، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 189-200 اصل مقاله (645.29 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,198 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,352 |