تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,249,511 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,256,692 |
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 267-278 اصل مقاله (1.06 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,077 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,966 |