تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,042 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,711 |
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 267-278 اصل مقاله (1.06 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,112 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,030 |