تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,228 |
تعداد مقالات | 15,063 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,597,191 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,687,614 |
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 267-278 اصل مقاله (1.06 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,057 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,932 |