آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,035
تعداد مشاهده مقاله52,538,659
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,242,411

1.

بررسی خواص فیزیکی شیمیایی و آنتی اکسیدانی ماست فراسودمند حاوی عصاره گیاه پنیرک (Malva Sylvestris)

صفحه 1-14
الناز رزاقی؛ مرجانه صداقتی؛ زهرا بیگ محمدی

2.

بررسی خصوصیات رئولوژیکی و پایداری دوغ حاوی موسیلاژ دانه چیا

صفحه 15-28
محمود کهنه پوشی؛ الهام آزادفر؛ دبیر شریفی؛ احمد تمروسی؛ ادریس پرتوی؛ نگار پیری

3.

جداسازی و شناسایی سویه Lactiplantibacillus plantarum MOHA1 از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدباکتریایی و ایمنی آن

صفحه 29-52
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

4.

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی روغن حیوانی کرمانشاهی و روغن زردآذربایجان طی دوره نگهداری

صفحه 53-68
راحله نژاد رزمجوی خگر؛ امیررضا شویک لو

5.

تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ

صفحه 69-85
عطااله اژدری؛ رقیه بزی

6.

مهار قهوه‌ای شدن غیرآنزیمی و رفتار رنگ در آبنبات‌های ژله‌ای دارچینی فراسودمند طی نگهداری

صفحه 87-100
بیوک آقا فرمانی؛ ضحی سیرتی؛ سمیه محمدخانی؛ فرشته سلمانی

7.

تاثیر کاربرد قبل از برداشت اسپرمیدین روی حفظ کیفیت و بهبود عمر انبارمانی در دو رقم هلو

صفحه 101-115
جعفر حاجی لو؛ سهیلا محمدرضاخانی؛ محمدحسن علیپور خرم دل

8.

تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی خمیرابه و کیک بدون گلوتن

صفحه 117-132
فرزانه بلیغی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب