آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,475
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,043
بلیغی, فرزانه, اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. (1403). تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی خمیرابه و کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 117-132. doi: 10.22034/fr.2024.61385.1933
فرزانه بلیغی; مهران اعلمی; علیرضا صادقی. "تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی خمیرابه و کیک بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1403, 117-132. doi: 10.22034/fr.2024.61385.1933
بلیغی, فرزانه, اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. (1403). 'تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی خمیرابه و کیک بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 117-132. doi: 10.22034/fr.2024.61385.1933
بلیغی, فرزانه, اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی خمیرابه و کیک بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(3): 117-132. doi: 10.22034/fr.2024.61385.1933


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب