آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,438
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,021
اژدری, عطااله, بزی, رقیه. (1403). تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 69-85. doi: 10.22034/fr.2024.58297.1900
عطااله اژدری; رقیه بزی. "تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1403, 69-85. doi: 10.22034/fr.2024.58297.1900
اژدری, عطااله, بزی, رقیه. (1403). 'تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 69-85. doi: 10.22034/fr.2024.58297.1900
اژدری, عطااله, بزی, رقیه. تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه ریحان و اسانس زیره سیاه بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی فیتوفاگ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 34(3): 69-85. doi: 10.22034/fr.2024.58297.1900


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب