آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,238
تعداد مقالات15,201
تعداد مشاهده مقاله50,762,064
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,837,565

1.

سنجش ترکیبات تقریبی و ارزیابی کیفی ماهیان تون هوور (Thunnus tonggol) و گیدر (Thunnus albacores) تخلیه شده در ساحل چابهار طی نگهداری در دو حالت یخ و انجماد

صفحه 1-10
سراج بیتا؛ سلیم شریفیان

2.

فرمولاسیون نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک برپایه‌ی شیر حاوی عصاره سبوس برنج

صفحه 11-28
مریم عزیزخانی؛ عاطفه حمدانی

3.

تهیه فیلم خوراکی فعال ضدمیکروبی بر پایه ژلاتین حاوی اسانس مریم‌گلی(Salvia officinalis): خواص فیزیکی، مکانیکی، آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی

صفحه 29-43
روناک مومنی؛ محمدیار حسینی؛ حامد حسن زاده اوچتپه؛ طیب سیفی

4.

بررسی تاثیر روش پخت و زمان تخمیر بر مقدار اکریل آمید در نان‏های سنتی (تافتون، سنگک، لواش و بربری)

صفحه 45-62
مریم قراچورلو

5.

تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک شدن، رنگ، چروکیدگی و آبگیری مجدد برش‌های پرتقال خشک‌شده

صفحه 65-77
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

6.

ویژگی‌های نانوکامپوزیت‌های سازگار با محیط زیست تهیه شده از موسیلاژ دانه ریحان و تقویت شده با کربوکسی‌متیل سلولز و نانورس

صفحه 77-94
یونس زاهدی؛ مرضیه قمی مرزدشتی

7.

تاثیر فرایند حرارت دهی مرطوب( هیدروترمال) و خشک در اندازه ذرات مختلف آرد برنج واکسی بر رئولوژی خمیرآبه و بیاتی نان عاری از گلوتن

صفحه 95-111
علی هاشمی شکتایی؛ جعفر میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ سپیده حقیقت

8.

اثر خواص ضد میکروبی عصاره کینوا و جنسینگ نانوریزپوشانی شده بر ماندگاری خامه

صفحه 113-129
حدیث عظیمی نژاد؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

9.

اثر غلظت‌های مختلف لستین- کلسترول بر پایداری درونپوشانی نانولیپوزوم‌های حامل بتاکاروتن

صفحه 131-149
بهرام فتحی آچاچلوئی؛ سحر نامور؛ رضوان شاددل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب