آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,073
تعداد مشاهده مقاله50,609,725
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,701,434
قراچورلو, مریم. (1402). بررسی تاثیر روش پخت و زمان تخمیر بر مقدار اکریل آمید در نان‏های سنتی (تافتون، سنگک، لواش و بربری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), 45-62. doi: 10.22034/fr.2023.55928.1870
مریم قراچورلو. "بررسی تاثیر روش پخت و زمان تخمیر بر مقدار اکریل آمید در نان‏های سنتی (تافتون، سنگک، لواش و بربری)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 4, 1402, 45-62. doi: 10.22034/fr.2023.55928.1870
قراچورلو, مریم. (1402). 'بررسی تاثیر روش پخت و زمان تخمیر بر مقدار اکریل آمید در نان‏های سنتی (تافتون، سنگک، لواش و بربری)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(4), pp. 45-62. doi: 10.22034/fr.2023.55928.1870
قراچورلو, مریم. بررسی تاثیر روش پخت و زمان تخمیر بر مقدار اکریل آمید در نان‏های سنتی (تافتون، سنگک، لواش و بربری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(4): 45-62. doi: 10.22034/fr.2023.55928.1870


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب