آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,251
تعداد مقالات15,394
تعداد مشاهده مقاله51,109,585
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,119,470

1.

اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 89-105
آزاده شاهسون تبریزی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

استفاده از پوست انار و پوست انار عمل‏آوری شده با باکتری تولید کننده‌ی آنزیم تاناز بر هیستومورفومتری و هیستوپاتولوژی شکمبه، کبد و کلیه ‏ها در بره‏های پرواری

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 97-111
زهرا جهان‌آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی؛ فرشاد باغبان

3.

بررسی اثر اتمسفر بسته‌بندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 289-300
نجمه یوسف‌تبار؛ ناصر صداقت؛ سارا خشنودی‌نیا

4.

بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 27-40
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

5.

بررسی تجربی تغییرات بافت، سختی و استحکام رزوه های ایجاد شده در لوله با فرایند پیچ زنی غلطکی و ماشینکاری

دوره 49، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 111-117
بهنام داودی؛ مهدی سلیمانی

6.

تاثیرآبگیری اسمزی و روش‌های مختلف خشک کردن کدو حلوایی برکیفیت و رنگ محصول نهایی

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 141-153
شادی بصیری؛ فرزاد غیبی

7.

تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 115-128
حسین کریم زادگان؛ فروغ محترمی؛ هادی الماسی

8.

تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 177-187
حامد بیکی؛ ناصر همدمی

9.

تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بیسکویت

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 53-67
سمیرا خبیر؛ حجت کاراژیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش

10.

تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 1-10
مریم علیپور؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی

11.

تأثیر صمغ کتیرا و فیبرسبوس جو دوسر برخواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی نان تست

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 61-80
لیلا ناطقی

12.

حفظ ترکیبات فنلی، رنگ و بافت کشمش انگور رقم عسگری طی دوره انبارداری با استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم

دوره 32، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 45-61
اعظم ایوبی

13.

مروری بر اثرات تغییر شکل پلاستیک شدید بر رفتار خوردگی مواد فلزی

دوره 52، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 175-184
حامد نامدار اصل؛ صادق پورعلی؛ رضا توانگر



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب