آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,243
تعداد مقالات15,272
تعداد مشاهده مقاله50,967,789
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,023,209

1.

اثرات کاربرد کود‌های زیستی در ترکیب با کود‌های شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا چیتی

دوره 24، شماره 4.1، بهمن 1393، صفحه 15-29
مرتضی اعلمی میلانی؛ روح اله امینی؛ علی بنده حق

2.

اثرات کودهای زیستی و شیمیایی بر برخی از شاخص‌های رشد خرفه (Portulaca oleracea L.) و بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fischer & C.A. Meyer.) در کشت خالص و مخلوط

دوره 25، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 25-45
حسین قمری؛ جلیل شفق؛ حسین صباغ پور؛ عادل دباغ محمدی نسب

3.

اثر تلقیح کودهای زیستی رایج کشور بر رشد و جذب برخی عناصر غذایی لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در حضور میکروفلور بومی خاک

دوره 25، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 85-98
سعیده انصاری؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

4.

اثر تلقیح کودهای زیستی نیتروژنی و فسفاتی بر ذرت در حضور گونه‌های بومی خاک

دوره 24، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 33-43
سعیده انصاری؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

5.

اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت شیرین

دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 89-104
مژگان ملکی‌نارگ‌موسی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی؛ علی‌رضا یدوی

6.

ارزیابی رشد و عملکرد بالنگوی شهری (.Lallemantia iberica (M. Bieb.) Fisch. & C.A.Mey) در کشت مخلوط با خرفه (Portulaca oleracea L.) تحت تاثیر کود زیستی نیتروکسین و اوره

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 25-44
حسین قمری؛ جلیل شفق کلوانق؛ سید حسین صباغ پور؛ عادل دباغ محمدی نسب

7.

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی ذرت علوفه‌ای و ریحان تحت تأثیر کودهای زیستی، شیمیایی و تلفیقی نیتروژنی در کشت مخلوط

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 139-152
سجاد کردی؛ جلیل شفق کلوانق؛ سعید زهتاب سلماسی؛ ماشاالله دانشور

8.

بررسی ارتباط برخی صفات کمی و کیفی مؤثر بر عملکرد کنجد تحت تأثیر نیتروژن، پتاسیم و تنش خشکی

دوره 28، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 15-34
اکرم مهدوی خرمی؛ جعفر مسعود سینکی؛ مجید امینی دهقی؛ شهرام رضوان؛ علی دماوندی

9.

بررسی امکان کاهش مصرف کود شیمیایی نیتروژنه با استفاده از کود زیستی نیتروکسین در تولید گیاه دارویی انیسون (.Pimpinella anisum L)

دوره 23، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 57-70
جواد حمزه ئی؛ سعید نجاری

10.

بررسی برخی از ویژگی‌های کیفی کودهای زیستی رایج کشور

دوره 24، شماره 4.1، بهمن 1393، صفحه 1-14
محمدرضا ساریخانی؛ سعیده انصاری

11.

بهبود تجمع عناصر غذایی پر و کم نیاز در ذرت با کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی

دوره 25، شماره 2.1، مرداد 1394، صفحه 27-43
عبدالله جوانمرد؛ سید حمید مصطفوی؛ اسغد خضری؛ سلیمان محمودی

12.

تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاه و قارچ های میکوریز آربوسکولار بر صفات فیزیولوژیکی تره ایرانی (.Allium ampeloprasum L)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 121-136
صاحبعلی بلندنظر؛ کیوان کریمی؛ محمدرضا ساریخانی

13.

تأثیر مدیریت تلفیقی مصرف کودهای آلی و زیستی بر کمیت و کیفیت اسانس گشنیز (Coriandrum sativum L.)

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 35-48
محمدتقی درزی؛ حامد قاسمی طبسی؛ محمدرضا حاج سیدهادی

14.

تأثیر مصرف تلفیقی کودهای آلی و زیستی بر درصد پروتئین و بازیافت ظاهری نیتروژن در لوبیا سفید

دوره 34، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 41-51
لیلا عرب نیاسر؛ محمد میرزاخانی؛ کریم نوزاد نمین

15.

شناسایی مولکولی و بیوشیمیایی جدایه‌های باکتریایی مورد استفاده در برخی از کود‌های زیستی کشور

دوره 25، شماره 4 بخش 2، اسفند 1394، صفحه 13-26
بهمن خوشرو؛ محمدرضا ساریخانی؛ ناصر علی اصغرزاد

16.

عملکرد و اجزای عملکرد کنجد تحت تاثیر سطوح آبیاری و کودهای زیستی و شیمیایی

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 172-189
پیمان رضایی؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی مهدی نصیری محلاتی؛ محسن جهان

17.

مقایسه تأثیر کودهای شیمیایی(اوره)، آلی (ورمی‌کمپوست) و زیستی(نیتروکسین) بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (Sesamum indicum L.)

دوره 21، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 87-101
رحمان سجادی‌نیک؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی

18.

نقش نیتروژن، فسفر و کودهای زیستی در بهبود عملکرد و شاخص‌های کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara Scolymus L.)

دوره 30، شماره 2، تیر 1399، صفحه 21-38
مرضیه اله دادی؛ یعقوب راعی؛ بابک بحرینی نژاد؛ اکبر تقی زاده

19.

واکنش ذرت سینگل کراس 640 به منابع شیمیایی، زیستی و تلفیقی نیتروژن

دوره 27، شماره 2، تیر 1396، صفحه 169-181
فرشاد سرخی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب