آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,385
تعداد مقالات16,972
تعداد مشاهده مقاله54,620,325
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,224,304

1.

The effect of sowing date and planting density on grain yield and some nutritional quality characteristics of three seed-quinoa genotypes

دوره 13، شماره 2، اسفند 2023، صفحه 197-215
Barakatullah Rabbani؛ Mahmud Khoramivafa؛ Mohsen Saeidi؛ Leila Zarei؛ Mahmoud Bagheri

2.

اثر آبیاری تکمیلی وکودهای زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم (Triticum aestivum L)

دوره 29، شماره 2، تیر 1398، صفحه 173-187
همایون جعفری؛ غلامرضا حیدری؛ شیوا خالص رو

3.

اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 115-128
زهرا سالاری حمزه خانی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی

4.

اثرات تغذیه‌ای گوگرد عنصری همراه با تیوباسیلوس (Halothiobacillus neapolitanus) بر صفات مورفوفیزیولوژیک و عملکرد ماش (Vigna radiata L.)

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 189-205
علیرضا گیلانی؛ حمید عباس دخت؛ احمد غلامی

5.

اثرات تنش خشکی بر عملکرد کمی و کیفی علوفه ارقام کم تانن باقلا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1404
محمد تقی فیض بخش؛ حمید اسماعیلی؛ محمد رضا داداشی؛ فاطمه شیخ؛ علی نخ زری مقدم

6.

اثرات متقابل گلایسین و تره‌ئونین مکمل‌سازی شده در جیره غذایی کم پروتئین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی نر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 بهمن 1403
زهرا حسین زاده؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسینخانی؛ مجید علیایی

7.

اثر تلقیح بذر با سویه های مختلف باکتری محرک رشد گیاه بر کمیت و کیفیت عملکرد عدس (Lens Culinaris L.) در شرایط دیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1404
محسن سعیدی؛ زمان مرادی؛ روح الله شریفی؛ فرزاد مندنی

8.

اثر کشت مخلوط و کود دامی بر رشد، عملکرد و غلظت پروتئین ذرت، لوبیا و گاودانه

دوره 23، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 99-115
نصرت اله نجفی؛ مهدی مصطفایی؛ عادل دباغ؛ شاهین اوستان

9.

اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت شیرین

دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 89-104
مژگان ملکی‌نارگ‌موسی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی؛ علی‌رضا یدوی

10.

اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی بر رشد، عملکرد و کیفیت سورگوم علوفه ای (Sorghum bicolor L. Moench)

دوره 35، شماره 1، 1404، صفحه 83-96
محمدرضا بحیرایی؛ جواد حمزه ئی؛ محمدعلی ابوطالبیان

11.

اثر ورمی‌کمپوست بر خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی و عملکرد لوبیا سبز (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 51-63
حسن نوریانی

12.

اجزای عملکرد، کیفیت نیام و دانه لوبیا سبز در شرایط تنش کم‌آبی و محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و مگافول

دوره 29، شماره 3، مهر 1398، صفحه 95-111
سیده زینب حسینی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت؛ زهرا قهرمانی

13.

ارزیابی اثر منابع مختلف کودی بر عملکرد و کیفیت علوفه و روغن کاملینا (Camelina sativa L.) در شرایط تنش کم‌آبی

دوره 33، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-14
علی امین بیگی؛ جلال جلیلیان؛ حمیدرضا چقازردی؛ دانیال کهریزی؛ راضیه خلیل زاده

14.

ارزیابی ارقام و لاین‌های گندم نان تحت شرایط معمول و تنش کم آبی

دوره 34، شماره 1، 1403، صفحه 205-219
کمال شهبازی هومونلو؛ علی عبادی؛ سلیم فرزانه؛ منوچهر خدارحمی

15.

ارزیابی عملکرد دانه و روغن و پروتئین 49 اکوتیپ بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fisch. et Mey) در آذربایجان شرقی

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 159-174
پیوند صمیمی فر؛ جلیل شفق کلوانق؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ یعقوب راعی

16.

ارزیابی عملکرد و پروتئین دانه جو در واکنش به نیتروژن و تداخل علف‌های هرز

دوره 25، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 119-134
جلیل شفق؛ سعید زهتاب سلماسی؛ صفر نصراله زاده؛ نسرین هاشمی عمیدی؛ سهیلا دست برهان

17.

بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 121-141
فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محسن دانش مسگران

18.

بررسی برهمکنش قارچ‌های میکوریزا و کود شیمیایی فسفری بر عملکرد، اجزای عملکرد و پروتئین دانه نخود (Cicer arietinum L.)

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 243-256
سکینه عبدی؛ علیرضا پیرزاد

19.

بررسی سودمندی و کیفیت محصول تولیدی در کشت مخلوط کلزا (Brassica napus L.) و نخود (Cicer arietinum L.) تحت تأثیر نیتروژن

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 19-36
رحمن داودیان؛ جواد حمزه ئی

20.

برهکمنش اسیدهیومیک و فسفر بیولوژیک بر عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط کم‌آبیاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 مهر 1404
ندا حسین زاده؛ علیرضا پیرزاد

21.

تأثیر بقایای گیاهی گندم و لوبیا توام با سولفات روی بر غلظت روی و آهن و عملکرد دانه گندم

دوره 25، شماره 3، آبان 1394، صفحه 91-102
ابوالفضل باغبانی آرائی؛ سیدعلی محمد مدرس ثانوی؛ امیر کدخدایی

22.

تاثیر تراکم بوته و فاصله ردیف بر برخی خصوصیات ریخت‌شناختی، عملکرد ، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه دو رقم نخود زراعی(Cicer arietinum L .)

دوره 20، شماره 3، آبان 1389، صفحه 113-126
امین ییلاق چغاخور؛ موسی مسکرباشی؛ رضا مامقانی؛ مجید نبی‌پور

23.

تاثیر رژیم های غذایی مختلف بر چند فراسنجه زیستی و فیزیولوژیک کرم غوزه ی پنبه)(Lepidopter: Noctuidae) 1808(Hübner, Helicoverpa armigera

دوره 9، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 61-74
سنا نجات؛ رضا فرشباف؛ شبنم عاشوری

24.

تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 165-181
افسون قدرتی سوجه؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار

25.

تاثیر سطوح مختلف تنش خشکی و میکوریزا بر عملکرد ارقام گلرنگ

دوره 30، شماره 2، تیر 1399، صفحه 91-109
رضا حق شناس؛ سوران شرفی؛ اسماعیل قلی نژاد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب