کلیدواژه‌ها = پروتئین
تعداد مقالات: 20

1

اثر آبیاری تکمیلی وکودهای زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم دیم (Triticum aestivum L)

دوره 29، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 173-187
همایون جعفری؛ غلامرضا حیدری؛ شیوا خالص رو

2

اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

دوره 27، شماره 1، بهار 1396، صفحه 115-128
زهرا سالاری حمزه خانی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی

3

اثر کشت مخلوط و کود دامی بر رشد، عملکرد و غلظت پروتئین ذرت، لوبیا و گاودانه

دوره 23، شماره 1، بهار 1392، صفحه 99-115
نصرت اله نجفی؛ مهدی مصطفایی؛ عادل دباغ؛ شاهین اوستان

4

اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت شیرین

دوره 23، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 89-104
مژگان ملکی‌نارگ‌موسی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی؛ علی‌رضا یدوی

5

اثر ورمی‌کمپوست بر خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی و عملکرد لوبیا سبز (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 28، شماره 1، بهار 1397، صفحه 51-63
حسن نوریانی

6

ارزیابی عملکرد و پروتئین دانه جو در واکنش به نیتروژن و تداخل علف‌های هرز

دوره 25، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 119-134
جلیل شفق؛ سعید زهتاب سلماسی؛ صفر نصراله زاده؛ نسرین هاشمی عمیدی؛ سهیلا دست برهان

7

بررسی اثرات همزمان سازی سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر فراسنجه‌های تکنیک تولید گاز

دوره 26، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 121-141
فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محسن دانش مسگران

8

بررسی برهمکنش قارچ‌های میکوریزا و کود شیمیایی فسفری بر عملکرد، اجزای عملکرد و پروتئین دانه نخود (Cicer arietinum L.)

دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 243-256
سکینه عبدی؛ علیرضا پیرزاد

9

تأثیر بقایای گیاهی گندم و لوبیا توام با سولفات روی بر غلظت روی و آهن و عملکرد دانه گندم

دوره 25، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 91-102
ابوالفضل باغبانی آرائی؛ سیدعلی محمد مدرس ثانوی؛ امیر کدخدایی

10

تاثیر تراکم بوته و فاصله ردیف بر برخی خصوصیات ریخت‌شناختی، عملکرد ، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه دو رقم نخود زراعی(Cicer arietinum L .)

دوره 20، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 113-126
امین ییلاق چغاخور؛ موسی مسکرباشی؛ رضا مامقانی؛ مجید نبی‌پور

11

تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 27، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 165-181
افسون قدرتی سوجه؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار

12

تأثیر کاربرد گوگرد و کود دامی بر میزان روغن، پروتئین و برخی اجزای عملکرد کلزا در دو خاک آهکی

دوره 22، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 71-85
فاطره کریمی؛ محمدعلی بهمنیار؛ مینا شهابی

13

تأثیر کشت مخلوط بر عملکرد و برخی صفات کمی و کیفی شنبلیله و آنیسون

دوره 25، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 1-16
فهیمه مردانی؛ حمیدرضا بلوچی

14

تأثیر محلولپاشی سولفات روی و بور بر عملکرد و برخی صفات کیفی دانۀ (Brassica napus L.) دو رقم کلزا

دوره 20، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 31-45
مجید خیاوی؛ محمد باقر خورشیدی بنام؛ محمد اسماعیلی آفتابدری؛ سیروس آذرآبادی؛ علی فرامرزی؛ جاوید عمارت پرداز

15

عملکرد دانه، روغن و کارایی استفاده از نیتروژن در ارقام مختلف کنجد Sesamum indicum L.)) تحت تاثیرکود نیتروژن و رقابت علف های هرز

دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 67-81
ثریا حقانیان؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ علی مرادی

16

عملکرد و کیفیت دو رقم سورگوم علوفه‌ای متاثر از کود دامی و نیتروژنی

دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 131-143
مجید مجیدیان؛ اسماعیل خوش چهره زیبا؛ سیروس منصوری فر

17

کشت مخلوط بزرک (Linum usitatissimum L.) و لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط محلول پاشی با نانو کلات آهن و روی

دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 39-56
اسماعیل رضائی چیانه

18

مقایسه تأثیر کودهای شیمیایی(اوره)، آلی (ورمی‌کمپوست) و زیستی(نیتروکسین) بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (Sesamum indicum L.)

دوره 21، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 87-101
رحمان سجادی‌نیک؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی

19

مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی

دوره 26، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 333-343
معصومه امیری اندی؛ علی معتمدزادگان؛ سید هاشم حسینی‌پرور

20

نقش آمونیوم به عنوان عامل تنش زا در گیاه نیترات پسند چغندر‌قند

دوره 1، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 25-34
معصومه عابدینی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.