آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,067
تعداد مشاهده مقاله50,603,677
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,696,572

1.

اثر روش تغلیظ بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رفتار جریانی کنسانتره نارنگی

صفحه 1-12
علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ نادیا شکرانه؛ سمیرا صباغ پور؛ فرزانه حسن نیا؛ تندیس خسروی راد؛ شبنم حمزه

2.

بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی ایزوله‌های لاکتوباسیل جدا شده از خمیرترش‌های سنتی برای تولید نان

صفحه 13-22
غزال یزدان پناه؛ ابوالفضل گلشن تفتی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ محمد حسن فولادی

3.

رابطه ویژگی‎های رئولوژیکی آرد تعدادی از ارقام تجاری گندم‌های ایرانی با ویژگی‌های مکانیکی بیسکوئیت

صفحه 23-35
فرشته جعفرزاده؛ محمد حسین عزیزی؛ نسیم خورشیدیان؛ مجتبی یوسفی

4.

اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر

صفحه 37-46
بابک موسوی؛ مهدی کدیور

5.

ارزشیابی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus)

صفحه 47-64
آلا هاشمی؛ سید علی جعفر پور

6.

ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن وحشی (Rosa canina L.) شمال ایران

صفحه 65-76
سمیه رضایی ارمی؛ زینب رفتنی امیری

7.

تأثیر موسیلاژ بامیه و صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و برخی خواص کیفی ماست کم چرب

صفحه 77-89
رضا دلیلی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ هادی الماسی

8.

افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر

صفحه 91-102
مرسده حسینی سلوط؛ جعفر محمدزاده میلانی

9.

مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

صفحه 103-113
لعیا سکوتی ناجی؛ پریسا جعفریان؛ احمد کلباسی؛ سعید یارمند

10.

ارزیابی تغییرات ترکیبات تقریبی میگوی Macrobrachium nipponenseدر فصل تولید مثل

صفحه 115-124
الناز نامی خسمخی؛ سید حسن جلیلی؛ جاوید ایمان پور نمین؛ صنم حیدری

11.

اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی

صفحه 125-137
زهرا تاجیک؛ لیلا ناطقی؛ شیلا برنجی

12.

استفاده از روش گرماسنجی برای تعیین تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن کلزا به عنوان جایگزین روش کروماتوگرافی گازی

صفحه 139-149
آمنه پاشائی؛ فروغ شواخی

13.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق

صفحه 151-163
صدف السادات ریاضی؛ نارملا آصفی

14.

تاثیر شرایط انجماد و سرخ کردن نهایی بر ویژگی‌های فیزیکی ناگت مرغ

صفحه 165-173
نفیسه جهان‌بخشیان؛ ناصر همدمی؛ محمد شاهدی

15.

بررسی تولید چیپس سوریمی و چیپس ماهی به عنوان جایگزین اسنک‌های دارای ارزش تغذیه‌ای پایین

صفحه 175-187
زینب صفایی؛ مرضیه موسوی نسب؛ غلامرضا مصباحی؛ حمیدرضا قیصری؛ سید مهدی نصیری؛ مهرداد نیاکوثری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب