آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,421,909
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,098,419
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. (1396). مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 103-113.
لعیا سکوتی ناجی; پریسا جعفریان; احمد کلباسی; سعید یارمند. "مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 103-113.
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. (1396). 'مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 103-113.
سکوتی ناجی, لعیا, جعفریان, پریسا, کلباسی, احمد, یارمند, سعید. مقایسه‌ تاثیر غلظت‌های مختلف پرمیت شیر با و بدون املاح بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 103-113.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب