آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,370
تعداد مقالات16,844
تعداد مشاهده مقاله54,231,215
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,943,086
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 91-102.
مرسده حسینی سلوط; جعفر محمدزاده میلانی. "افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 91-102.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب