آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,421,784
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,098,347
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 91-102.
مرسده حسینی سلوط; جعفر محمدزاده میلانی. "افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 91-102.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب