آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,428
تعداد مقالات17,582
تعداد مشاهده مقاله57,141,519
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,980,639
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 91-102.
مرسده حسینی سلوط; جعفر محمدزاده میلانی. "افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 91-102.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب