آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,397
تعداد مقالات17,051
تعداد مشاهده مقاله54,983,743
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,461,736
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 91-102.
مرسده حسینی سلوط; جعفر محمدزاده میلانی. "افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 91-102.
حسینی سلوط, مرسده, محمدزاده میلانی, جعفر. افزایش پایداری اکسایشی مغز گردو با استفاده از پوشش خوراکی ایزوله پروتئین آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 91-102.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب