آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,370
تعداد مقالات16,844
تعداد مشاهده مقاله54,231,776
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,943,475
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 37-46.
بابک موسوی; مهدی کدیور. "اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). 'اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 37-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب