آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,402
تعداد مقالات17,174
تعداد مشاهده مقاله55,434,300
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,736,510
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 37-46.
بابک موسوی; مهدی کدیور. "اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. (1396). 'اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 37-46.
موسوی, بابک, کدیور, مهدی. اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 37-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب