آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,037
تعداد مشاهده مقاله50,564,287
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,657,107
تاجیک, زهرا, ناطقی, لیلا, برنجی, شیلا. (1396). اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 125-137.
زهرا تاجیک; لیلا ناطقی; شیلا برنجی. "اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1396, 125-137.
تاجیک, زهرا, ناطقی, لیلا, برنجی, شیلا. (1396). 'اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 125-137.
تاجیک, زهرا, ناطقی, لیلا, برنجی, شیلا. اثر اسانس چای سبز و لیموترش بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، میکروبی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(3): 125-137.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب