Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
43
تعداد شمارهها
1,253
تعداد مقالات
15,411
تعداد مشاهده مقاله
51,250,075
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
14,257,022
1.
بهینهسازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنیهای مجاز به منظور ارتقاء ویژگیهای کیفی و تغذیهای آن
صفحه
215-223
مشاهده مقاله
اصل مقاله
468.61 K
2.
امکان¬سنجی استفاده از مدل¬های مختلف پیش¬بینی کننده در تخمین جرم دانه¬ی پسته و تعیین مناسب¬ترین مدل
صفحه
225-240
مشاهده مقاله
اصل مقاله
989.87 K
3.
تاثیر امواج فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی¬اکسیدانی لیکوپن استخراج شده از تفاله گوجه فرنگی
صفحه
241-248
مشاهده مقاله
اصل مقاله
381.3 K
4.
تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی
صفحه
249-262
مشاهده مقاله
اصل مقاله
617.52 K
5.
فرمولاسیون جدید کره با پودرهای گردو و فندق: ویژگی¬های فیزیکی و ارگانولپتیکی
صفحه
264-270
مشاهده مقاله
اصل مقاله
615.33 K
6.
اثر غلظت¬های مختلف ژل آلوئه ورا بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت¬فرنگی
صفحه
272-285
مشاهده مقاله
اصل مقاله
524.47 K
7.
هیدروکسی پروپیله کردن نشاسته¬های گندم و جودوسر و ارزیابی برخی از خصوصیات آنها
صفحه
287-299
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.02 M
8.
تغییرات سفتی پوسته و مغز نان سنگک نیم¬پخته بسته¬بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی نگهداری
صفحه
301-310
مشاهده مقاله
اصل مقاله
533.75 K
9.
ویژگی¬های ترکیبات شیمیایی، ضدباکتریایی و آنتی¬اکسیدانی اسانس زیره سبز
صفحه
311-321
مشاهده مقاله
اصل مقاله
554.46 K
10.
اثرات انجماد مطلق و انجماد به همراه رفع انجماد بر خصوصیات کمی و کیفی همبرگر منجمد ایرانی
صفحه
323-335
مشاهده مقاله
اصل مقاله
711.51 K
11.
تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر الگوی پروتئولیز پنیر سفید ایرانی فراپالایش
صفحه
337-346
مشاهده مقاله
اصل مقاله
746.88 K
12.
مدلسازی خشک کردن لایه نازک موز و بهینه سازی فرآیند توسط شبکه عصبی مصنوعی
صفحه
347-360
مشاهده مقاله
اصل مقاله
912.56 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب