آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,134
تعداد مشاهده مقاله50,644,129
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,730,936

1.

بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ارتقاء ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای آن

صفحه 215-223

2.

امکان¬سنجی استفاده از مدل¬های مختلف پیش¬بینی کننده در تخمین جرم دانه¬ی پسته و تعیین مناسب¬ترین مدل

صفحه 225-240

3.

تاثیر امواج فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی¬اکسیدانی لیکوپن استخراج شده از تفاله گوجه فرنگی

صفحه 241-248

4.

تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی

صفحه 249-262

5.

فرمولاسیون جدید کره با پودرهای گردو و فندق: ویژگی¬های فیزیکی و ارگانولپتیکی

صفحه 264-270

6.

اثر غلظت¬های مختلف ژل آلوئه ورا بر حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت¬فرنگی

صفحه 272-285

7.

هیدروکسی پروپیله کردن نشاسته¬های گندم و جودوسر و ارزیابی برخی از خصوصیات آنها

صفحه 287-299

8.

تغییرات سفتی پوسته و مغز نان سنگک نیم¬پخته بسته¬بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی نگهداری

صفحه 301-310

9.

ویژگی¬های ترکیبات شیمیایی، ضدباکتریایی و آنتی¬اکسیدانی اسانس زیره سبز

صفحه 311-321

10.

اثرات انجماد مطلق و انجماد به همراه رفع انجماد بر خصوصیات کمی و کیفی همبرگر منجمد ایرانی

صفحه 323-335

11.

تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر الگوی پروتئولیز پنیر سفید ایرانی فراپالایش

صفحه 337-346

12.

مدلسازی خشک کردن لایه نازک موز و بهینه سازی فرآیند توسط شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 347-360


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب