تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,253 |
تعداد مقالات | 15,411 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,249,466 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,256,643 |
تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 4، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 249-262 اصل مقاله (617.52 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,187 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 9,413 |