آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,365
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,981
. (1391). تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 249-262.
. "تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1391, 249-262.
. (1391). 'تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 249-262.
. تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(3): 249-262.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب