آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,038
تعداد مشاهده مقاله50,572,465
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,663,913
. (1391). تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 249-262.
. "تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1391, 249-262.
. (1391). 'تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 249-262.
. تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(3): 249-262.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب