آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,346
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,970
. (1391). بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ارتقاء ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 215-223.
. "بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ارتقاء ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1391, 215-223.
. (1391). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ارتقاء ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 215-223.
. بهینه‌سازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ارتقاء ویژگی‌های کیفی و تغذیه‌ای آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(3): 215-223.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب