تعداد نشریات | 44 |
تعداد شمارهها | 1,323 |
تعداد مقالات | 16,270 |
تعداد مشاهده مقاله | 52,954,346 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 15,624,970 |
بهینهسازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنیهای مجاز به منظور ارتقاء ویژگیهای کیفی و تغذیهای آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 215-223 اصل مقاله (468.61 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,210 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,282 |