آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,506,023
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,602,777

1.

تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک

صفحه 127-143
فریبا محمدی الستی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی

2.

ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی اسانس میخک

صفحه 145-159
رضا قادرمزی؛ جواد کرامت؛ حسین گلی سید امیر

3.

تاثیر فیبرهای نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های کیفی و حسی کیک‌های اسفنجی

صفحه 161-174
یحیی مقصودلو؛ عماد احمدی؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

4.

تعیین میزان بازآبپوشی و ویژگی‌های بافتی کدو مسمایی خشک (Cucurbita pepo) در دما و دورهای‌ مختلف همزن

صفحه 175-189
سیما چراغی دهدزی

5.

بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی

صفحه 191-205
حامد حیدری مقتدر؛ ابراهیم احمدی

6.

بررسی اثر ترکیبی صمغ فارسی و گزانتان بر خواص کیفی مایونز

صفحه 207-219
میلاد برزگری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

7.

مدل‌سازی تجربی جذب روغن و بررسی تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی

صفحه 221-245
طاووس رونقی؛ جلال دهقان‌نیا؛ بابک قنبرزاده

8.

تأثیر امواج فراصوت و آبگیری اسمزی روی چگالی ظاهری قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

صفحه 247-264
لیدا عابدپور؛ جلال دهقان‌نیا

9.

کاربرد امولسیفایر استر مونو و دی‌گلیسیرید اسید سیتریک (سیترم) به عنوان جایگزین لسیتین بر برخی ویژگی‌های کیفی شکلات شیری

صفحه 265-276
سید باقر میرتاج الدینی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید‌هادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان

10.

اثرکاربرد پس از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگی های کیفی و ماندگاری توت‌فرنگی رقم کاماروسا

صفحه 277-288
محمد صفا عین الدین؛ جعفر حاجیلو

11.

بررسی اثر اتمسفر بسته‌بندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش

صفحه 289-300
نجمه یوسف‌تبار؛ ناصر صداقت؛ سارا خشنودی‌نیا

12.

تولید سوریمی از ماهی سیم سد ارس و تعیین فاکتورهای کیفی آن

صفحه 301-308
یوسفعلی اسدپور؛ محمد حسن صادقی؛ سیاوش گنجی

13.

استفاده از پردازش تصاویر برای بررسی اثر چهار نوع پوشش بر تغییرات رنگ آب انار در طی انبارمانی

صفحه 309-319
منیژه خانیان نجف آبادی؛ داود قنبریان؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی

14.

اثر آسیب دیدگی میوه‌ها در زمان برداشت بر کیفیت روغن استحصالی زیتون رقم زرد و روغنی

صفحه 321-331
زینب طورانی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمد محمد رمضانی ملک‌رودی

15.

مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی

صفحه 333-343
معصومه امیری اندی؛ علی معتمدزادگان؛ سید هاشم حسینی‌پرور

16.

اثر پیش‌تیمار زمان خلاء و رها سازی در فشار اتمسفر بر ویژگی‌های فیزیکی برش‌های قارچ دکمه‌ای خشک شده با هوای گرم

صفحه 345-355
مستانه طاهر قاسمی؛ نارملا آصفی؛ بهمن پاسبان اسلام


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب