آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,952,953
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,623,838
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. (1395). تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 127-143.
فریبا محمدی الستی; وجیهه فدائی نوغانی; کیانوش خسروی دارانی. "تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 127-143.
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. (1395). 'تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 127-143.
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 127-143.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب