آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,505
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,636
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. (1395). تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 127-143.
فریبا محمدی الستی; وجیهه فدائی نوغانی; کیانوش خسروی دارانی. "تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 127-143.
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. (1395). 'تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 127-143.
محمدی الستی, فریبا, فدائی نوغانی, وجیهه, خسروی دارانی, کیانوش. تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 127-143.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب