آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,363,440
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,455,718
حیدری مقتدر, حامد, احمدی, ابراهیم. (1395). بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 191-205.
حامد حیدری مقتدر; ابراهیم احمدی. "بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 191-205.
حیدری مقتدر, حامد, احمدی, ابراهیم. (1395). 'بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 191-205.
حیدری مقتدر, حامد, احمدی, ابراهیم. بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک‌هایNaCl و KCl بر خواص مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 191-205.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب