امیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینی‌پرور, سید هاشم. (1395). مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 26(2), 333-343.
معصومه امیری اندی; علی معتمدزادگان; سید هاشم حسینی‌پرور. "مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی". نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 26, 2, 1395, 333-343.
امیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینی‌پرور, سید هاشم. (1395). 'مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی', نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 26(2), pp. 333-343.
امیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینی‌پرور, سید هاشم. مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی. نشریه جغرافیا و برنامه ریزی, 1395; 26(2): 333-343.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.