آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,204
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,890
امیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینی‌پرور, سید هاشم. (1395). مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 333-343.
معصومه امیری اندی; علی معتمدزادگان; سید هاشم حسینی‌پرور. "مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 333-343.
امیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینی‌پرور, سید هاشم. (1395). 'مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 333-343.
امیری اندی, معصومه, معتمدزادگان, علی, حسینی‌پرور, سید هاشم. مقایسه روش‌های قلیایی و آنزیمی استخراج در ویژگی‌ها و راندمان هیدرولیز پروتئین دانه گوجه‌فرنگی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 333-343.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب