Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,275
تعداد مشاهده مقاله
52,955,751
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,626,510
1.
ارزیابی تأثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی خمیر و نان بربری
صفحه
489-497
مشاهده مقاله
اصل مقاله
740.96 K
2.
خالصسازی ایزومرهای اسید لینولئیک مزدوج از طریق استریفیکاسیون انتخابی با لیپاز کاندیدا رگوزا
صفحه
497-506
مشاهده مقاله
اصل مقاله
570.44 K
3.
تاثیر پاستوریزاسیون و بستهبندی بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه
صفحه
507-517
مشاهده مقاله
اصل مقاله
793.19 K
4.
ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند
صفحه
519-529
مشاهده مقاله
اصل مقاله
617.16 K
5.
زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و تاثیر آنها بر خواص کیفی و ریزساختاری دوغ
صفحه
531-541
مشاهده مقاله
اصل مقاله
844.1 K
6.
بررسی و مقایسه ویسکوزیته ذاتی و پارامتر همپوشانی چنبره صمغ دانه خرنوب محلی ایرانی و صمغ دانه خرنوب تجاری
صفحه
543-557
مشاهده مقاله
اصل مقاله
489.42 K
7.
برخی از ویژگیهای کیفی ماکارونی فراسودمند حاوی پودر بزرک
صفحه
559-567
مشاهده مقاله
اصل مقاله
728.9 K
8.
بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان کره بنه (Pistacia atlantica )
صفحه
569-578
مشاهده مقاله
اصل مقاله
965.87 K
9.
بررسی قیمت گذاری هدونیک محصولات لبنی (شیر، ماست و پنیر)
صفحه
579-588
مشاهده مقاله
اصل مقاله
402.28 K
10.
تولید مایع غنیساز آرتمیا (سوپر سلکو داخلی) با استفاده از توان کشور
صفحه
591-599
مشاهده مقاله
اصل مقاله
723.89 K
11.
پاستوریزاسیون شیر به روش القایی و تاثیر آن بر کیفیت میکروبیولوژیکی شیر
صفحه
599-612
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
12.
اثر خمیرترش خشک شده حاوی مخلوط گونههای لاکتوباسیلوس بر کیفیت آرد گندم و خواص رئولوژیکی خمیر
صفحه
613-624
مشاهده مقاله
اصل مقاله
927.95 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب