آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,463
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,034
. (1393). تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(4), 507-517.
. "تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 4, 1393, 507-517.
. (1393). 'تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(4), pp. 507-517.
. تاثیر پاستوریزاسیون و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسّی پنیر کوزه‌. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(4): 507-517.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب