Toggle navigation
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی
علوم پایه
فنی و مهندسی
کشاورزی و دامپزشکی
نشریات ISC
پیوندهای مفید
دانشگاه تبریز
فهرست نشریات دارای اعتبار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)
آمار
تعداد نشریات
44
تعداد شمارهها
1,323
تعداد مقالات
16,271
تعداد مشاهده مقاله
52,954,765
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
15,625,180
1.
مقدار ترکیبات فنلی برگ واریتههای مختلف زیتون و اثر آن بر پایداری روغن کلزا
صفحه
307-314
مشاهده مقاله
اصل مقاله
530.31 K
2.
اثر نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید در ویژگیهای انبار مانی و کنترل پوسیدگی پس از برداشت سه رقم انگورتازه خوری (سفید بیدانه، قزل اوزوم و ریش بابا)
صفحه
315-324
مشاهده مقاله
اصل مقاله
453.48 K
3.
ویژگیهای نانو ذرات بلوبری پوشینه دار توسط اینولین و بتا-سیکلودکسترین
صفحه
325-334
مشاهده مقاله
اصل مقاله
858.08 K
4.
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتریهای پروبیوتیک از شیر و ماست سنتی گاومیش شهرستان خوی
صفحه
335-349
مشاهده مقاله
اصل مقاله
854.64 K
5.
تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی و نابودی لاروهای زنده در زعفران
صفحه
351-361
مشاهده مقاله
اصل مقاله
646.2 K
6.
بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی
صفحه
363-373
مشاهده مقاله
اصل مقاله
745.4 K
7.
تولید بیسکویت فراسودمند با استفاده از عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت (Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)
صفحه
375-386
مشاهده مقاله
اصل مقاله
724.85 K
8.
تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم-چرب
صفحه
387-398
مشاهده مقاله
اصل مقاله
924.05 K
9.
بررسی پتانسیل توکسینزایی جدایههای Aspergillus tubingensis جدا شده از انگور و کشمش در نواحی جنوبی استان آذربایجانشرقی
صفحه
399-411
مشاهده مقاله
اصل مقاله
634.78 K
10.
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی پنیر گوسفندی پاستوریزه با افزودن سویههای لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از پنیر سنتی لیقوان
صفحه
413-423
مشاهده مقاله
اصل مقاله
928.71 K
11.
اثرات هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات بافتی و ریزساختاری ژل سوریمی ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe)
صفحه
425-437
مشاهده مقاله
اصل مقاله
552.82 K
12.
بکارگیری فوم نشاسته حاوی اسانس روغنی دارچین برای جلوگیری از رشد کپک نان بسته بندی شده
صفحه
439-452
مشاهده مقاله
اصل مقاله
615.84 K
13.
اثر خمیرترش و اسیدیکردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئینهای پلیمری گلوتن گندم
صفحه
453-462
مشاهده مقاله
اصل مقاله
338.1 K
14.
اثر میکروانکپسولاسیون بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط شبیه سازی شده معده و روده
صفحه
463-472
مشاهده مقاله
اصل مقاله
834.13 K
15.
بررسی اثر متیلگالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی
صفحه
473-485
مشاهده مقاله
اصل مقاله
971.59 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب