آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,448
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,625,028
. (1393). تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم-چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(3), 387-398.
. "تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم-چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 3, 1393, 387-398.
. (1393). 'تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم-چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(3), pp. 387-398.
. تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم-چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(3): 387-398.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب