آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,412
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,547

1.

تاثیر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر زنجبیل و سماق

صفحه 1-13
مریم سرچمی؛ نارملا آصفی؛ هاله ثریای ظفر

2.

تهیه فیلم هوشمند بر پایه ژلاتین / نانو الیاف کیتوزان حاوی آنتوسیانین‌های گلبرگ شقایق برای نظارت بر فساد میگو

صفحه 15-30
میلاد بخشی زاده؛ علی ایاسه؛ تینا نیک نظر مقدم؛ میلاد توسلی

3.

تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن جوانه‌های عدس در خشک‌کن‌های هوای داغ و فروسرخ

صفحه 31-43
فخرالدین صالحی؛ هلیا رضوی کامران؛ کیمیا گوهرپور

4.

تعیین و پیش بینی نقطه دورریز روغن سرخ کردنی صنف و صنعت طی سرخ کردن عمیق

صفحه 45-60
مریم اصغری صحت؛ زهرا بیگ محمدی؛ نفیسه جهان بخشیان

5.

فعالیت ضدباکتریایی شیر سویا تخمیرشده بوسیله دانه‌های کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماری‌زا

صفحه 61-80
سیده ثریا سجادی؛ هادی کوهساری؛ مریم صادق شش پلی

6.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رنگ ماست قالبی عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز و نارنجی

صفحه 81-100
حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی

7.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضدمیکروبی Levilactobacillus brevis NKN55 جداسازی شده از ماست محلی

صفحه 101-120
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

8.

اثر خشک کردن توسط مواد جاذب رطوبت بر خواص کیفی زعفران

صفحه 121-134
شادی بصیری

9.

تولید نانوالیاف الکتروریسی شده فعال بر پایه کفیران حاوی پست‌بیوتیک تخلیص شده حاصل از میکروفلور کفیر و نانوذرات نقره

صفحه 135-153
زهرا شیخ پور؛ هادی الماسی؛ صابر امیری؛ سعیده عزیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب