آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,189
تعداد مشاهده مقاله50,699,753
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,782,501

1.

بررسی کارایی نیتروژن و عملکرد دانه لوبیا سفید تحت کاربرد تلفیقی کودهای آلی و زیستی

صفحه 1-11
لیلا عرب نیاسر؛ محمد میرزاخانی؛ کریم نوزاد نمین

2.

اثر خاکپوش زنده بر عملکرد دانه، اجزای عملکرد و برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی ارقام آفتابگردان (Helianthus annuus L.)

صفحه 13-25
بیتا عباسی؛ غلامرضا محمدی؛ علیرضا باقری

3.

اثر کودهای آلی و شیمیایی در مراحل مختلف فنولوژیک بر برخی خصوصیات کمی و کیفی سورگوم علوفه‌ای اسپیدفید (Sorghum bicolor L. Var. Speed Feed)

صفحه 27-38
رویا کریمی؛ رضا امیرنیا

4.

ارزیابی نقش گونههای میکوریزا و سطوح فسفر بر صفات مرتبط با برگ و تولید اسانس نعنا فلفلی در شرایط متفاوت آبی

صفحه 39-57
سمیه اسلامی فرد؛ مهرداد یارنیا؛ فرهاد فرح وش؛ ابراهیم خلیلوند بهروزیار؛ ورهرام رشیدی

5.

بررسی هیبریدهای مختلف ذرت (Zea mays L.) تحت شرایط آب و هوایی مغان

صفحه 59-71
محمدرضا شیری؛ سجاد محرم نژاد؛ جاوید عمارت پرداز؛ محمدرضا زاده اسفهلان

6.

ارزیابی اجزای عملکرد، عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های گلرنگ پاییزه تحت تنش کمبود آب در دوره زایشی

صفحه 73-84
بهمن پاسبان اسلام؛ امیرحسن امیدی

7.

القای تحمل شوری در کلزا از طریق تلقیح با باکتری سودوموناس فلورسنس (Pseudomonas flourescens FY32)

صفحه 85-94
علی بنده حق؛ محمود تورچی؛ داود فرج زاده؛ زهرا دهقانیان

8.

اجزای عملکرد، کیفیت نیام و دانه لوبیا سبز در شرایط تنش کم‌آبی و محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک و مگافول

صفحه 95-111
سیده زینب حسینی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت؛ زهرا قهرمانی

9.

تأثیر شوری آب آبیاری بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو گونه سالیکورنیا (S. bigelovii و Salicornia persica)

صفحه 95-111
حسین بیرامی؛ محمدحسن رحیمیان؛ فرهاد دهقانی؛ غلامحسن رنجبر؛ یوسف هاشمی نژاد

10.

پیامد کاربرد دیازینون بر فراوانی و تنوع برخی ریزجانداران خاک در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 123-139
فاطمه امانی؛ علی اکبر صفری سنجانی؛ فیروز ابراهیمی؛ شهرام نظریان

11.

اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر صفات رشدی و اجزای عملکرد دانه ماش (.Vigna radiata L) تحت تنش سمیت مس

صفحه 141-154
زهرا امیریان چلان؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ روح اله امینی؛ محمدرضا ساریخانی

12.

بررسی جوانه زنی و رشد قلمه ها و آنالیز تصویر در چند رقم رز تحت تاثیر عامل دمایی

صفحه 155-165
سونیا دولت پناه؛ منصور مطلوبی؛ رحیم نقش بند حسنی

13.

بررسی زنده‌مانی باکتری Enterobacter cloacae در چند حامل جامد و اثر زادمایه‌های تهیه شده بر جوانه‌زنی و رشد گندم

صفحه 167-180
فاطمه قاسمی پیرانلو؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

14.

فعالیت ضد قارچی اسانس زیره سبز و رزماری در گندم آلوده به قارچ Bipolaris sorokiniana

صفحه 181-196
نیر محمدخانی؛ علی یکتا

15.

واکنش دو رقم گل بریده داوودی به کاربرد پسماند کمپوست قارچ و ورمی‌کمپوست

صفحه 197-208
رحیم قادری؛ اسماعیل چمنی؛ حسن ملکی لجایر؛ موسی ترابی گیکلو؛ رسول آذرمی

16.

تأثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و کود NPK بر عملکرد و کیفیت ریزغدههای دو رقم سیب‌زمینی در منطقه اردبیل

صفحه 209-222
مسعود غفاری؛ رضا تقی زاده؛ داود حسن پناه

17.

تبیین عوامل مؤثر بر امکان بکارگیری انرژی خورشیدی در بخش کشاورزی از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی (مطالعه موردی: شهرستان مراغه)

صفحه 223-236
اسماء عیدی؛ فاطمه کاظمیه؛ حسین راحلی

18.

طراحی مدل توسعه کارآفرینی کشاورزی پایدار در بین زنان روستایی (مطالعه موردی استان کردستان)

صفحه 237-251
سنور احمدی؛ حسین کوهستانی؛ حسین یادآور؛ حسین شعبانعلی فمی

19.

الگویی برای سنجش پایداری کشاورزی با استفاده از شاخص‌های ترکیبی فازی (مطالعه موردی: استان کرمان)

صفحه 253-269
سیاوش فلاح علی پور؛ حسین مهرابی بشرآبادی؛ محمدرضا زارع مهرجردی؛ داریوش حیاتی

20.

ارزیابی پایداری زیست‌محیطی کشاورزی در استان آذربایجان شرقی

صفحه 271-286
مرضیه منافی ملایوسفی؛ باب اله حیاتی؛ اسماعیل پیش بهار؛ جواد نعمتیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب