آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,383
تعداد مقالات16,920
تعداد مشاهده مقاله54,535,695
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,182,733

1.

Molecular identification of Pasteurella spp. in poultry serum and liver samples by PCR in the central region of Iraq (Babylon)

دوره 9، شماره 3، مهر 2025، صفحه 895-904
Asaad Mohammed Merzah؛ Abdolghaffar Ownagh؛ Amir Tukmechi

2.

The Role of Thymus Vulgaris Essential Oil on the Rate of Fecal Excretion of Salmonella Typhimurium in Broilers Infected with Bacteria

دوره 6، شماره 4، دی 2022، صفحه 157-167
Nazila Eslami؛ Younes Anzabi؛ Mir Alireza Nourazar

3.

اثرات متقابل گلایسین و تره‌ئونین مکمل‌سازی شده در جیره غذایی کم پروتئین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی نر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 بهمن 1403
زهرا حسین زاده؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسینخانی؛ مجید علیایی

4.

بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک

دوره 33، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 67-82
یونس زاهدی؛ سورنا واحدی‌پور دهرائی؛ فاطمه قنادی اصل؛ میر داریوش شکوری

5.

تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 75-84
فریبا فریور؛ علیرضا شیرین‌زاده؛ شهریار مقصودلو؛ غلام حسین ایراجیان

6.

تأثیر تنش گرمایی ملایم و مزمن بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، کیفیت گوشت و بیان ژن‌های اسیدچرب سنتاز و لیپوپروتئین لیپازدر جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 47-59
فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرایی

7.

تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، صفات لاشه، سیستم ایمنی، جمعیت میکروبی روده کور، بافت شناسی روده باریک، و ترکیب اسیدهای چرب گوشت سینه جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 111-127
مریم عزیزی چکوسری؛ مهرداد بویه؛ علیرضا صیداوی

8.

تأثیر لوسین در جیره‌ حاوی چربی بالا بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، متابولیسم چربی و پروتئین و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 1-13
فضیله درستی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ زربخت انصاری پیرسرائی

9.

تأثیر مصرف مخلوط عصاره دارچین، مرزنجوش و فلفل بر عملکرد، وزن و طول نسبتی بخش های دستگاه گوارش، آنزیم ها و مواد معدنی خون در جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 113-126
زهرا تهامی؛ سید محمد حسینی؛ امین ولی زاده قلعه بیگ

10.

شناسایی و شمارش گلبول‌های سفید جوجه گوشتی با استفاده از پردازش تصویر

دوره 31، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 27-36
محمد صدقی؛ سید امیر حسین مهدوی؛ رحیمه برومندپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب