آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,301
تعداد مقالات15,995
تعداد مشاهده مقاله52,429,453
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,175,185
زاهدی, یونس, واحدی‌پور دهرائی, سورنا, قنادی اصل, فاطمه, شکوری, میر داریوش. (1402). بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 67-82. doi: 10.22034/fr.2023.54071.1857
یونس زاهدی; سورنا واحدی‌پور دهرائی; فاطمه قنادی اصل; میر داریوش شکوری. "بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1402, 67-82. doi: 10.22034/fr.2023.54071.1857
زاهدی, یونس, واحدی‌پور دهرائی, سورنا, قنادی اصل, فاطمه, شکوری, میر داریوش. (1402). 'بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 67-82. doi: 10.22034/fr.2023.54071.1857
زاهدی, یونس, واحدی‌پور دهرائی, سورنا, قنادی اصل, فاطمه, شکوری, میر داریوش. بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(3): 67-82. doi: 10.22034/fr.2023.54071.1857


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب