آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,233
تعداد مقالات15,147
تعداد مشاهده مقاله50,664,640
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,751,883

1.

بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانه های آنتوسیانین غنی‌سازی شده شاه توت

صفحه 1-21
منا خرازی؛ مرجان مقیمی؛ مهدی هاشمی؛ نوشین نوشیروانی

2.

شبیه سازی عددی اندیس کشندگی و زمان تکمیل فرآیند حرارتی طی استریلیزاسیون اسپتیک سیال غیر نیوتنی تحت تأثیر سرعت جریان سیال و قطر مبدل حرارتی دو لوله‌ای

صفحه 23-34
آزاده رنجبر ندامانی

3.

پیش‌بینی مقدار رطوبت برش‌های سیر هنگام خشک‌کردن فروسرخ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 35-47
نوید گودینی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ فخرالدین صالحی

4.

مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی

صفحه 49-66
سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ سینا علیزاده؛ فرید بجایی

5.

بررسی تغییرات کیفی گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره غذایی حاوی اوژنول و گلیسیریدهای اسید بوتیریک

صفحه 67-82
یونس زاهدی؛ سورنا واحدی‌پور دهرائی؛ فاطمه قنادی اصل؛ میر داریوش شکوری

6.

کاربرد ترکیب کربن دی اکسید فوق بحرانی و ایربورن التراسوند در بهبود سینتیک خشک شدن جلبک دونالیلا سالینا

صفحه 83-109
احسان قجرجزی؛ عادل حسین پور؛ علی محمد نیکبخت؛ ناصر آق

7.

کنترل کمی وکیفی تعدادی دمنوش معطر گیاهی موجود دربازار ایران

صفحه 111-123
طاهره حسین آبادی؛ فراز مجاب؛ یاسمن مجبوری یزدی

8.

مدل سازی دینامیک سیالات محاسباتی انتقال حرارت طی پاستوریزاسیون شیره خرما در بسته بندی پت

صفحه 125-135
نفیسه جهان بخشیان؛ صدیقه سلیمانی فرد؛ ماهرخ محمدپور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب