آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,304
تعداد مقالات15,961
تعداد مشاهده مقاله52,313,678
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,072,872
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. (1402). مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سید صادق سیدلو هریس; حبیبه نعلبندی; سینا علیزاده; فرید بجایی. "مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1402, 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. (1402). 'مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(3): 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب